Μια ηλικιωμένη χτυπήθηκε ελαφρά από αυτοκίνητο, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (15/6/2021) στην διάβαση της οδού Ιεραρχών στη Βέροια (απέναντι από το ταχυδρομείο). 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, η ηλικιωμένη επιχείρησε να περάσει την διάβαση που βρίσκεται ακριβώς στην διασταύρωση, ωστόσο όχημα κινούμενο από την οδό Μητροπόλεως (άνοδος) επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Ιεραρχών και δεν αντελήφθη – προφανώς – εγκαίρως την ηλικιωμένη που εκείνη την ώρα ξεκινούσε να περάσει την διάβαση, με αποτέλεσμα το όχημα να την χτυπήσει ελαφρά. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικός της ομάδας Ζ της τροχαίας Βέροιας και άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι αφενός ρύθμισαν την κυκλοφορία και αφετέρου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και ψυχολογική στήριξη στη γυναίκα, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

Όπως φαινόταν, η ηλικιωμένη ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς δεν είχε σοβαρά εξωτερικά τραύματα. 

***

Με αφορμή το περιστατικό, αλλά χωρίς να το συνδέουμε ως προς τα αίτια του συγκεκριμένου ατυχήματος για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Αστυνομία, αξίζει να σημειωθεί ότι η τακτική να τοποθετούνται διαβάσεις πεζών ακριβώς πάνω στις διασταυρώσεις, σε συνδυασμό με την απροσεξία ή την βιασύνη πεζών και οδηγών, έχει πολλές φορές οδηγήσει σε ανάλογα περιστατικά. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή