Έκκληση να επιδειχθεί ο απαραίτητος σεβασμός και αλληλεγγύη προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που από σήμερα (Δευτέρα 14/6/2021) μπαίνει σε μία σημαντική “μάχη” της ζωής τους, απευθύνει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας από τη Βέροια, Σοφία Τσιάμη

Όπως αναφέρει η κ. Τσιάμη, θα πρέπει ο Δήμος και κάθε άλλος εμπλεκόμενος φορέας να μεριμνήσει ώστε κάθε είδους εργασίες που παράγουν έντονο θόρυβο (οικοδομικές, οδοποιίας, ύδρευσης κλπ), 

καθώς κανένα παιδί δεν μπορεί να διαβάσει με τέτοιες συνθήκες…

Το μήνυμα της κ. Τσιάμη στο facebook:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.

Καλώ και παρακαλώ τον Δήμαρχο της πόλης μας, τους Δημοτικούς συμβούλους, τους βουλευτές, τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, εργολάβους και εταιρείες να προβούν σε ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ των οποιωνδήποτε εργασιών τους, όσο διεξάγονται οι Πανελλαδικές. Ανεπίτρεπτο να αδιαφορούμε, να μην προνοούμε και να ταλαιπωρούμε αυτά τα ήδη λόγω covid ταλαιπωρημένα παιδιά. Ας νοιαστούμε επιτέλους ο ένας για τον άλλο! 

Ας νοιαστούμε για τα παιδιά μας! Κανένα παιδί δεν μπορεί να διαβάσει μ’ αυτές τις συνθήκες. Καλώ και παρακαλώ, τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ της πόλης μας να γνωστοποιήσουν, να προβάλλουν και να συνδράμουν στο απολύτως αιτιολογημένο και λογικό αίτημά μου. 

Καλώ και παρακαλώ τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου να υψώσουν τη φωνή τους μαζί με τη δική μου. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή