Μια ακόμη διαδικτυακή συναυλία… ειδικού σκοπού, στις ειδικές συνθήκες που ακόμα ζούμε σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο – παράλληλα με το υγειονομικό – έδωσε το βεροιώτικο μουσικό σχήμα “Μπούσουλας”. 

Αυτή τη φορά στην πανέμορφη ταράτσα της Βέροιας, στο roof garden του ξενοδοχείου “Μακεδονία” τα μέλη του “Μπούσουλα” αφιέρωσαν την συναυλίας τους με τίτλο “… και ανθίσανε οι δρόμοι” στις επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά από τον κορωνοϊό…

Στην συναυλία συμμετέχουν στο τραγούδι η Μάγδα Πένσου και η Μαρία Θεοχαροπούλου, καθώς και οι Γιάννης Μπαλιάκας (κλαρίνο) και Βασίλης Μπουρουτζήκας (λαούτο – μπουζούκι).

Στο μήνυμά τους για την συναυλία, τα μέλη του “Μπούσουλα” αναφέρουν:

Στηρίζουμε  με τη μουσική μας όλους τους επαγγελματίες συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πανδημία και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους.

Σπάμε την καλλιτεχνική σιγή που βιώνουμε στην πόλη μας τους τελευταίους μήνες καλώντας και άλλες καλλιτεχνικές ομάδες να κάνουν το ίδιο. 

Αλληλεγγύη στους επαγγελματίες καλλιτέχνες που αποκλείονται ενορχηστρωμένα από την εργασία και όχι μόνο από φορείς του Κέντρου!

Ευχαριστούμε την Μάγδα Πένσου, τη Μαρία Θεοχαροπούλου, τον Γιάννη Μπαλιάκα και τον Βασίλη Μπουρουτζήκα για την όπως πάντα πρόθυμη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!

Ευχαριστούμε τον ΤΟΒ, τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, τον ΣΙΚΚΕΔ, το Επιμελητήριο Ημαθίας που έσπευσαν συμπαραστάτες σε αυτή  μας την πρωτοβουλία!

Ευχαριστούμε τον κύριο Ζαρκάδα Αλέξανδρο που μας παραχώρησε το χώρο του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τη μαγνητοσκόπηση της συναυλίας.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Καπράρα και Κώστα Πατρίκα για την εθελοντική συμμετοχή τους στη ρύθμιση του ήχου και του φωτισμού!

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που μας παρακολουθούν και μας στηρίζουν τόσα χρόνια ! 

Τα μέλη του ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ: 

Μιχάλης Ρίζος (τραγούδι, κιθάρα)

Κωστής Ρίζος (keyboards, τραγούδι)

Χρήστος Δαμιανίδης (ηλ. κιθάρα)

Γιώργος Αθανασιάδης (ηλ. μπάσο)

Κώστας Ρίζος (τύμπανα)

Δείτε το βίντεο της συναυλίας:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή