Δυναμικό “παρών” έδωσε και στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης (10/6/2021) στη Βέροια ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος εκπροσωπήθηκε πολλαπλά και σε ανώτερο επίπεδο.

Από την ίδια την βουλευτή του κόμματος στην Ημαθία Φρόσω Καρασαρλίδου που με την θεσμική της ιδιότητα αλλά και την πολιτική οντότητά της ήταν στο επίκεντρο, μέχρι και τα απλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και της νεολαίας του κόμματος, σε κάθε γωνιά της απεργιακής συγκέντρωσης υπήρχε το στίγμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας, ο πολιτευτής του κόμματος και πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης που στήριξε στον Δ. Βέροιας ο ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μαρκούλης και πολλοί άλλοι. 

Όσον αφορά στα… πηγαδάκια, ήταν όντως πολλά, όσοι και οι… προαλειφόμενοι για τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και πέριξ αυτών έστεκαν οι “φίλοι” και υποστηρικτές τους (βλέπε κυρίως Τόλκα Μαρκούλη). 

Μάλιστα δεν ήταν και όλοι οι… ενδιαφερόμενοι παρόντες, για διάφορους λόγους ο καθένας. Όπως ο Θανάσης Γικόνογλου, που πρόσφατα έχασε τον πατέρα σου, Μόσχο, αλλά και αναρρώνει ακόμα από μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, λόγω κορωνοϊού. 

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνουν δυνατό… come back στους αγώνες (άλλωστε οι αφορμές που δίνονται είναι πολλές!). 

***

Σε σχετικό δελτίο Τύπου το γραφείο Τύπου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ

Ηχηρή ήταν και σήμερα η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας, στην πρόσκληση που απεύθυναν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για απεργιακές κινητοποιήσεις, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΟΛΕΘΡΟ που επιφυλάσσει , για τους εργαζομένους η κατάθεση και η διαφαινόμενη ψήφιση του αναχρονιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Ένα νομοσχέδιο βγαλμένο από τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα  μυαλά, που θα οδηγήσει, μαθηματικά σε αύξηση της ανεργίας, μείωση μισθών, τρομοκράτηση εργαζομένων, κατάργηση απεργιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ δηλώνει ότι θα είναι κοντά σε κάθε εργαζομένη και κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, τον μικρό και μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία, κοντά στους αγώνες  και στις αγωνίες του, κοντά στους νέους ανθρώπους και θα διεκδικήσει  για όλη την κοινωνία το δικαίωμα της εργασιακής ασφάλειας, το δικαίωμα σε αξιοπρεπή ζωή καταργώντας την επόμενη μέρα τον εργασιακό εφιάλτη που φέρνει το νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή