Δελτίο Τύπου από 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας:

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ένωσε τις δυνάμεις του , με το πανελλαδικό κίνημα SAVE YOUR HOOD.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ένωσε τις δυνάμεις του , με το πανελλαδικό κίνημα SAVE YOUR HOOD ( https://saveyourhood.gr/ ) το οποίο με 19.000 εθελοντές σε 166 περιοχές της Ελλάδας απομακρύνει κάθε άχρηστο αντικείμενο που μολύνει ή ασχημίζει το περιβάλλον μας.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 5 & 6 Ιουνίου , τα Λυκόπουλα του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας συνεργάστηκαν με τους εθελοντές του SAVE YOUR HOOD για να σπάσουν το ρεκόρ εβδομαδιαίας συγκέντρωσης όγκου απορριμμάτων των 500.000 λίτρων , δίνοντας το ραντεβού τους , στο Κομνήνιο , για να το κάνουν ομορφότερο !!!

Έπαιξαν , γέλασαν αλλά έκαναν και το καθήκον τους καθαρίζοντας από σκουπίδια του πάρκου και της παιδικής χαράς μαζεύοντας πάρα πολλά λίτρα σκουπιδιών.

Όλοι μας πρέπει να προσέχουμε τις μικρές “αθέατες” γωνιές των γειτονιών της πόλης μας , για ένα καθαρό, όμορφο και υγιές περιβάλλον!!!

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Παντελίδης Ανέστης

Αρχηγός 5ου Συστήματος

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή