Δελτίο Τύπου:

Για έκτη χρονιά  θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας το camp καλαθοσφαίρισης «Veria Basketball Camp» με την υπογραφή του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή και την συνεργασία του Δήμου Bέροιας και των τμημάτων μπάσκετ του Φιλίππου, του Α.Ο.Κ., και των Αετών Βέροιας.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας το «Veria Basketball Camp» επιστρέφει και με γνώμονα τους κανόνες ασφαλείας και τα    πρωτόκολλα υγιεινής του ΕΟΔΥ υπόσχεται νέες εμπειρίες, με πάρα πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ & ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές. 

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών από τις 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2021 θα έχουν την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, να πάρουν μαθήματα ζωής μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα την πειθαρχία αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν. 

Το «Veria Basketball Camp» θα διεξαχθεί στα γήπεδα «Δ.Α.Κ Δημήτριος Βικέλας», Άρης Γεωργιάδης (Ελιά) και κλειστό γήπεδο Προμηθέα. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 50€ /άτομο και 40 ευρώ /άτομο αν συμμετέχουν αδέλφια. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου. 

Έχεις πάθος με το μπάσκετ; Θέλεις παίξεις, να διασκεδάσεις αλλά και να γνωρίσεις μεγάλα ονόματα του χώρου; Η αντίστροφη μέτρηση για το «Veria Basketball Camp» ξεκίνησε!

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα μας στο facebook  (http://www.facebook.com/veriacamp)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή