Δελτίο Τύπου από Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας:

Η ΑΛ.Μ.ΜΕ ιδρύθηκε το 1996 σαν Κοινοπραξία τριών πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών, Α.Σ”ΝΕΟΣ” ΑΛΙΑΚΜΩΝ, Α.Σ ΜΕΣΗΣ, Α.Σ ΜΕΛΙΚΗΣ.

Οι πρωτοβάθμιοι συνεταιρισμοί Α.Σ”ΝΕΟΣ” ΑΛΙΑΚΜΟΝ, Α.Σ ΜΕΣΗ και Α.Σ ΜΕΛΙΚΗ δραστηριοποιούνται στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων από το 1927 και τα τελευταία 30 χρόνια επενδύουν συνεχώς στην συσκευασία φρέσκων φρούτων όπως ροδάκινα, νεκταρίνια ακτινίδια, κεράσι, μήλα κτλ.

Η τελευταία επένδυση των τριών συνεταιρισμών είναι το κονσερβοποιείο AΛ.Μ.ΜΕ που είναι μία σύγχρονή μονάδα μεταποίησης ,με έδρα στην Κουλούρα Ημαθίας. Θεωρείται μια από της καλύτερες στο κόσμο βιομηχανίες παραγωγής κονσερβοποιημένου ροδακίνου , αχλαδιού , φρουτοσαλάτας και ειδικών προϊόντων κατεψυγμένων.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ, μοίρασε έντυπο  υλικό και ενημέρωσε τους εργαζόμενους στα πλαίσια της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την κατάθεση του νέου Εργασιακού Νόμου Χατζηδάκη, που ξηλώνει θεσμοθετημένες κατακτήσεις δεκαετιών των εργαζόμενων, νομοθετεί την κατάργηση του οκταώρου και επαναφέρει τους νόμους της εργασιακής ζούγκλας, την φθηνη και ελαστικη εργασια, την απλήρωτη υπερωρία.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέλυσε στους εργαζόμενους τα βασικά συνθήματα της καμπάνιας ενημέρωσης που είναι: 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή