Αρχική Ροή Ειδήσεων 5 συλλήψεις και 1 δικογραφία σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από Τμήματα της...

5 συλλήψεις και 1 δικογραφία σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από Τμήματα της Δ.Α. Ημαθίας

“Πλούσιο” το αστυνομικό δελτίο για την δράση των αστυνομικών τμημάτων της Ημαθίας, οι οποίες σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις συνέλαβαν συνολικά 5 άτομα και σχημάτισαν δικογραφία για ακόμη ένα άτομο, για ναρκωτικά, διάρρηξη – κλεπταποδοχή και λαθραία τσιγάρα (φώτο). 

Συγκεκριμένα:

  • Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη την Παρασκευή (14 Μαΐου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 580 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.
  • Την ίδια ώρα περίπου, σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο άνδρες και μία γυναίκα (όλοι τους Ελληνικής καταγωγής), καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παραβίασαν διαδοχικά ανενεργή επιχείρηση ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας, από όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα. Τα παραπάνω άτομα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε όχημα, μετά από απόπειρα κλοπής από την εν λόγω επιχείρηση, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, που χρησιμοποίησαν. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημά τους. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας άνδρας, ο οποίος παραλάμβανε τα κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα.
  • Τέλος, το πρωί της Παρασκευής (14 Μαΐου 2021) συνελήφθη στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας άνδρας (Έλληνας), καθώς σε έρευνα καταστήματος ιδιοκτησίας της συζύγου του, διαπιστώθηκε να κατέχει 170 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες με 250 γραμμάρια καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο (η κεντρική φωτογραφία είναι από την συγκεκριμένη υπόθεση)
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή