Για ακόμη μία φορά το InVeria.gr έγινε αποδέκτης της αγάπης των “Παιδιών της Άνοιξης”, το Σωματείου ΑμεΑ της Ημαθίας που με την αγάπη, το μεράκι και τις ικανότητες των παιδιών, των γονέων – κηδεμόνων και του προσωπικού δίνουν πάντα δυναμικό “παρών”, για να μας θυμίζουν πως είναι να έχεις όρεξη για τη ζωή, παρά τις όποιες δυσκολίες!

Αυτή τη φορά, μια έκπληξη μας περίμενε… στην πόρτα των γραφείων του InVeria.gr, στην οδό Δ. Βικέλα 1, στη Βέροια. Δύο όμορφες πασχαλινές λαμπάδες, δια χειρός των Παιδιών φυσικά! 

Αν και τα… δώρα δεν δωρίζονται, εμείς φέτος θέλουμε να “παραβιάσουμε” τον κανόνα και να προσφέρουμε αυτές τις 2 λαμπάδες σε όποιον από τους αναγνώστες μας γνωρίζει κάποια οικογένεια που θα μπορούσε να της δώσει χαρά αυτό το μικρό δώρο. Και αν υπάρχουν παραπάνω παιδιά σε μια οικογένεια, με χαρά να συνδράμουμε στην αγορά και άλλων λαμπάδων. Για περισσότερα, ας τα πούμε με e-mail (info@inveria.gr

Ας μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το Φως της Ανάστασης στα μάτια του, αλλά και ας χαρίσουμε το Φως στα “Παιδιά της Άνοιξης”, προτιμώντας τους για τις πασχαλινές μας λαμπάδες.


 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή