Επιστολή του Χρήστου Τσιούντα*: Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βέροιας, καταψήφισε πρόταση του Ανεξάρτητου Συνδυασμού, που ηγείται ο κύριος Παυλίδης, για να σταλλεί συγχαρητήριο ψήφισμα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για το χειρισμό από τον υπουργό εξωτερικών, των ελληνοτουρκικών θεμάτων. Καταψήφισε μια ενέργεια που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες. ΕΥΓΕ!

Με την ευκαιρία αυτή επαναλαμβάνω μια παράγραφο, από την επιστολή που έστειλα στις 09/01/21 στα μέσα ενημέρωσης, η οποία απεδείχθει προφητική. Απευθυνόμενος, τότε, προς τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης Μπατσαρά, με αφορμή τη συνέντευξή της που έδωσε την 21/12/20 είπα:

«Κύριοι συνάδελφοι δεν βοηθάτε πλέον υποστηρίζοντας την κ. Μπατσαρά. Η Γεωργία έχει ανάγκη προστασίας. Θα της προσφέρετε υπηρεσία εάν την πείσετε να απαλλαγεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Εάν δεν την πείσετε απαλλαγείτε εσείς από αυτήν. Θα γλιτώσετε από μεγαλύτερο διασυρμό και κατρακύλα, η οποία ξεκίνησε την 2-09-2020 με την συνέντευξή της.»

Οι εναπομείναντες στην παράταξη ας το ξανασκεφτούν.

Η Νέα Δημοκρατία τέλος, για την εκπρόσωπό της, ας πάρει θέση.

Τσιούντας Χρήστος

* Ο Χρήστος Τσιούντας είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας. Εκλέχθηκε με την παράταξη “Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη, με επικεφαλής την Γεωργία Μπατσαρά.

  

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή