Στη σύλληψη γυναίκας για κατοχή κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η ΟΠΚΕ Βέροιας την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, ενώ σε δεύτερη περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα, για κατοχή ηρωίνης και κάνναβης. 

Στην πρώτη περίπτωση, η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα  της Δευτέρας 19 Απριλίου 2021 από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κοκαΐνης βάρους 21,4 γραμμαρίων.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή και 3,7 γραμμάρια κάνναβης.

Στην δεύτερη περίπτωση, σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, καθώς σε έρευνα της οικίας του την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλα» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

 

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν 28,9 γραμμάρια κάνναβης, ηρωίνη βάρους 5,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

(οι φωτογραφίες είναι από την 1η και 2η περίπτωση, αντίστοιχα)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή