Αρχική Ροή Ειδήσεων Ο Κ. Καραπανιωτίδης για τα παράπονα των απόδημων, συζήτηση για την στέγαση...

Ο Κ. Καραπανιωτίδης για τα παράπονα των απόδημων, συζήτηση για την στέγαση του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας

Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

  • Ο πρώην Νομάρχης και αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης μιλά για την παραγκώνιση του απόδημου Ελληνισμού στη διαβούλευση για τα θέματα των Ελλήνων της διασποράς, μιλά για το άνοιγμα της εστίασης και τις δυσκολίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
  • Η Αναστασία Παπακωστοπούλου, από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας και η αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Βέροιας Συρμούλα Τζήμα μιλούν για το θέμα της στέγασης του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας. Τι ισχυρίζονται οι γονείς – κηδεμόνες για το νηπιαγωγείο, τι απαντά η αντιδήμαρχος για το θέμα (για το ίδιο θέμα θα υπάρξει και συνέχεια την Πέμπτη 15 Απριλίου, με παρεμβάσεις του Προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρη Πυρινό και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλο)
  • Ένα όμορφο μετεωρολογικό φαινόμενο συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Βέροια, με τα σύννεφα να μοιάζουν σαν… θάλασσα στις παρυφές της πόλης. 

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή