Δελτίο Τύπου από Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας:

Το μήνυμα από τον Σύλλογό μας προς τους αρμοδίους εστάλη. Η δύναμη που εκπέμπει η αποχή από τα ακροατήρια ως μέσο έκφρασης διαμαρτυρίας, έστω και αν αμφισβητείται από κάποιους, πάντα ‘πιάνει τόπο. 

Εδώ και ένα χρόνο ως δικηγορικό σώμα νιώθουμε μόνο απαξίωση από τους κυβερνώντες. Από την πρώτη στιγμή δεν ζητήσαμε επιδότηση. Ζητήσαμε να μας αφήσουν να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Οι αρμόδιοι αρνούνται πεισματικά να μας ακούσουν. Άνοιξαν τα δικαστήρια’ τη προηγούμενη εβδομάδα όπως αυτοί ήθελαν και για τις υποθέσεις που βολεύουν τα μεγάλα συμφέροντα και όχι τους απλούς πολίτες, χωρίς τη λήψη του παραμικρού μέτρου.

Συνεχίζουν τη μόδα της έκδοσης της σχετικής ΚΥΑ για τις λεπτομέρειες λειτουργίας των δικαστηρίων κάθε Σάββατο ή Κυριακή. 

Εμείς όμως αντιστεκόμαστε ακόμη. Οι δικηγόροι της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας λαμβάνουμε από μόνοι μας και με δαπάνη του Συλλόγου όλα τα μέτρα για τη προστασία της υγείας μας καθώς και αυτής όλων των παραγόντων της δικαιοσύνης και των συμπολιτών μας. 

Δουλεύουμε από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 προσεκτικά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας μας κατά τη είσοδο στο δικαστικό μέγαρο και μέσα σ’ αυτό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Φώτιος Καραβασίλης

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φωτεινή Κύρτσιου

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή