Δεν γνωρίζω αν το έκαναν επίτηδες ή ήταν τυχαίο, αλλά ο Δήμος της Βέροιας και ο ΕΟΔΥ έριξαν μια… βασιλική μούντζα (αυτή με τα πέντε δάχτυλα) στο ελληνικό κράτος και τους εκπροσώπους του, εντός και εκτός Ημαθίας… 

Τι βλέπετε στη φωτογραφία; Από αριστερά, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, στη μέση τρεις υπάλληλοι της Κινητής Μονάδας Υγείας του ΕΟΔΥ και στα δεξιά ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρίζος. 

Ναι. Σωστά. Τι άλλο βλέπετε;

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται παρατηρητικότητα μεγάλη για να δει κανείς την κατάντια του παλιού δικαστικού μεγάρου της Βέροιας, που ρημάζει καθημερινά και εκτελεί… χρέη δημοσίων ουρητηρίων, ριγμένο στα αόρατα χέρια του “κυβερνητικού κορβανά” και περιμένει να… εκπορνευτεί (συγγνώμη, να αξιοποιηθεί) για να κονομήσουν οι… ιδιοκτήτες του, το ελληνικό κράτος. 

Ένα υπερεκατονταετές κτίριο που οι σύγχρονοι πολιτικοί ταγοί, πέρα από το… τάξιμο, ουδέν κατάφεραν. 

Περιμένουμε ακόμα από τους βουλευτές μας να πιάσουν από το… πέτο τους αρμόδιους, πριν πέσει εντελώς το κτίριο. Πριν φύγουν αυτοί, έρθουν άλλοι και μετά άλλοι και μετά άλλοι και η έρμη η Ημαθία να σιγολιώνει περιμένοντας πραγματικούς πολιτικούς και όχι πολιτικούς πραματευτάδες. 

ΥΓ: Ακόμα και δεν είστε ικανοί να το πάρετε υπέρ της Ημαθίας (τι να κάνουμε, δεν μπορείτε και πιο… στρωμένα πράγματα – βλέπε τελωνείο – να προχωρήσετε), μπορείτε τουλάχιστον να το συντηρήσετε; 

ΥΓ2: Κανένα δελτίο Τύπου για τους… κορμοράνους μη ξεχάσετε να στείλετε, όλα καλά εδώ!

 

ex-Αιρετικά (editorial)

Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα… δόγματα
(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα “Για τη στήλη ex-Αιρετικά”)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή