Δελτίο Τύπου από Σύλλογο “Τα Παιδιά της Άνοιξης”: 

Στο δικό μας «παραμύθι» όλα θα πάνε καλά… Γι’ αυτό βάφουμε με χρώματα αισιοδοξίας και σχεδιάζουμε με αγάπη τη νέα μας ζωή.

Βασιζόμενοι στην επιτυχημένη καμπάνια του ορφανοτροφείου «Strawberry Fields» των fans των Beatles, φτιάξαμε κι εμείς το δικό μας τούβλο για τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ του Νομού Ημαθίας με σκοπό την ανέγερση Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στη Βέροια.

Τα τούβλα δημιουργήθηκαν από τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, στα εργαστήρια του Κέντρου. Εκεί, αφού οι ωφελούμενοι τα χώρισαν με σφυρί και καλέμι, τα έτριψαν με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας, τυπώθηκαν τα σχέδια και το κάθε τούβλο περάστηκε με λούστρο. 

Στα τούβλα μας απεικονίζεται ένα σπίτι κι ένας ήλιος, που είναι τα μόνα μας ναύλα για να ονειρευόμαστε. Επιλέξαμε το ασημί χρώμα, το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και συμβολίζει τη σοφία και την καλοσύνη. Τον ήλιο μας τον βάψαμε πράσινο, το πιο γαλήνιο χρώμα που υποδηλώνει την ελπίδα. Την ελπίδα μας αυτή, ότι αγοράζοντας ένα τούβλο θα συμβάλετε στο να χτίσουμε ένα σπίτι και εκεί να στεγάσουμε τα όνειρα μας.

Τα τούβλα μας είναι αριθμημένα από το 1 μέχρι το 1000 και πωλούνται 30 ευρώ το καθένα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ ΑμεΑ στη Βέροια. 

Κάθε τούβλο είναι συλλεκτικό και μοναδικό – με αυτό τον τρόπο συνεισφέρει ο καθένας με ένα ξεχωριστό κομμάτι, που είναι αποκλειστικά δικό του. 

Το Δ.Σ.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή