Αρχική Ροή Ειδήσεων Οι άνθρωποι πίσω από τις κουίντες…

Οι άνθρωποι πίσω από τις κουίντες…

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές μόνο η απώλεια κάποιων προσώπων ή καταστάσεων που τα θεωρούμε δεδομένα ότι θα υπάρχουν πάντοτε, μας κάνει να εκτιμήσουμε την αξία τους. Έτσι κλείνοντας ένα χρόνο πανδημίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν (ιεραρχόντας φυσικά ως πρώτα την υγεία και την εργασία) τις διεξόδους που πρόσφεραν στον τομέα του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας  η ΚΕΠΑ, το ΔΗΠΕΘΕ αλλά και άλλοι φορείς. 

Όλο και περισσότεροι εκτιμούν αυτές τις διεξόδους που όταν υπήρχαν ίσως δεν τύχαιναν της προσοχής τους ή ακόμα και τις υποτιμούσαν. Είναι προβληματική η εικόνα των πολιτών που περιφέρονται στο πάρκο της Ελιάς και αλλού με ένα καφέ στο χέρι. Προσφέρει μία διέξοδο σημαντική αλλά μέχρι εκεί.

Είναι αλήθεια ότι ακόμα και μέσα σε αυτές τις συνθήκες, μπορεί να προκύψουν δράσεις, άξιες αναφοράς. Μία τέτοια είναι η πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ “Οι άνθρωποι πίσω από τις κουίντες”. Μία σειρά από ψηφιακές συνεντεύξεις τεχνικών του ΔΗΠΕΘΕ (πρώην και νυν), στις οποίες αφηγούνται στιγμές πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, από τις πρόβες από τις παραστάσεις, διασκεδαστικές και μή σε κάθε περίπτωση όμως αληθινές, βγαλμένες από την πραγματικότητα όπως την έζησαν αυτοί τα τελευταία 30 χρόνια. 

Είναι σημαντικό να ξέρει κανείς πόση προσπάθεια καταβάλλουν άνθρωποι πίσω από την σκηνή, στα παρασκήνια. Προσπάθεια που πολλές φορές δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε, σε αντίθεση με τους επαγγελματίες της προβολής που είναι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας κινούμενοι από ματαιοδοξία και ανασφάλεια. Προτρέπω όλους να παρακολουθήσουν όλες τις ψηφιακές συνεντεύξεις.

(Την  μόνιμη στήλη Αλήθεια ή… όχι;”  επιμελείται εξωτερικός συνεργάτης του InVeria.gr και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα πρωί) 
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή