Οι δύο πρώτες ψηφιακές συνεντεύξεις (podcast) των τεχνικών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου  Βέροιας, ανέβηκαν στο κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο youtube και στο κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο  sound – cloud και οι ακροατές έχουν την δυνατότητα να τις ακούσουν.

Πρόκειται για τις συνεντεύξεις των Σάκη Αβραμίδη, ηχολήπτη (και όχι μόνο…) και Γιώργου Βέγκου, ηχολήπτη, φωτιστή, φροντιστή (και όχι μόνο…).

Σάκης Αβραμίδης:

Μιλάει  με τη δημοσιογράφο Σοφία Γκαγκούση για το βασικό αντικείμενο της δουλειάς του, τις συνθήκες και τα τεχνικά μέσα από  τις «βασανιστικές» μπομπίνες  μέχρι τα CD,  για το «καμαράκι» (control room) της Στέγης, για συνεργάτες και σκηνοθέτες,  για συμπεριφορές και παραξενιές, για περιοδείες, για  καλές και κακές στιγμές και για την διαχείριση των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., τότε που τα λεφτά ήταν πολλά…

Ακούστε την συνέντευξη

Γιώργος Βέγκος:


 

Στη δεύτερη ψηφιακή συνέντευξη (podcast) των τεχνικών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου  Βέροιας, ανέβηκε στο κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο youtube και στο κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο  soundcloud,  ο Γιώργος Βέγκος, ηχολήπτης, φωτιστής, φροντιστής και όχι μόνο, μιλάει  με τη δημοσιογράφο Σοφία Γκαγκούση για τη δουλειά του.

 Θυμάται συνεργασίες, ηθοποιούς και σκηνοθέτες που πέρασαν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., μιλάει για τους ανθρώπους που του έμαθαν τη δουλειά, για το σεβασμό που έδειχναν χωρίς διακρίσεις σε όλους τους συνεργάτες τους κάποιοι καλλιτέχνες της παλιάς φουρνιάς, όπως ο Άγγελος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, θυμάται προσωπικές, καλές και κακές στιγμές του σε παραστάσεις και σε περιοδείες, ευτράπελα μπροστά και πίσω από τη σκηνή και αναφέρεται στην πορεία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου από τις εποχές της ευμάρειας μέχρι τα χρόνια της κρίσης δηλώνοντας την αμέριστη τεχνική  αλλά και ηθική υποστήριξή του σε όλες τις δουλειές που έκανε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στα 34 χρόνια που εργάζεται στον Φορέα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συνεντεύξεις – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Σοφία Γκαγκούση

Μουσική: Μάνος  Μυλωνάκης

Ηχοληψία – μοντάζ: Αλέξανδρος Καροτσέρης

Φωτογραφίες: Τάσος Θώμογλου

 Οργάνωση Παραγωγής – Προβολή : Κατερίνα Γρηγοριάδου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιάννης  Παρασκευόπουλος

 

Ακούστε την συνέντευξη

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή