Αρχική Ροή Ειδήσεων Ξεκίνησε η αντικατάσταση των τελευταίων αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης

Ξεκίνησε η αντικατάσταση των τελευταίων αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης

Για την έναρξη του έργου αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας, το τελευταίο κομμάτι που είχε μείνει, ενημερώνει η ΔΕΥΑΒ με σχετικό δελτίο Τύπου. 

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

Ξεκίνησε σήμερα το έργο, «Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων Εσωτερικού Δικτύου ύδρευσης πόλης Βέροιας», προϋπολογισμού #800.000,00ευρώ#, που αφορά την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου που βρίσκονται στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Βέροιας, με τη δαπάνη των εργασιών να ανέρχεται στο συνολικό ποσό των #426.560,00ευρώ#. 

Οι εργασίες  άρχισαν από τη διασταύρωση των οδών Ελ.Βενιζέλου με Ανοίξεως και θα προχωρήσουν προς την οδό Μαλακούση, ενώ θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλα σημεία της πόλης. 

Με την έναρξη των εργασιών ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Στέργιος Διαμάντης δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ότι: «Ένα σημαντικό έργο για την πόλη ξεκίνησε σήμερα και αντικαθιστά συνολικά ένα δίκτυο παλαιό, με ένα νέο πιο σύγχρονο. Δίνουμε στους πολίτες ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας, ανάλογο των υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση.  Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών μας για την αναστάτωση που θα υποστούν. Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται». 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή