ΔΤ: Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, που οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις άφησαν άστεγους και ανυπεράσπιστους, αναπτύσσει μία κίνηση συμπαράστασης προς όλους όσους χρήζουν βοήθειας στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και του Τυρνάβου. 

Απευθύνει κάλεσμα σε όσους μπορούν να βοηθήσουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, και τροφίμων μακράς διαρκείας σε ατομικές συσκευασίες όπως:

γάλα εβαπορέ, μπάρες δημητριακών, παξιμάδια, εμφιαλωμένα νερά συσκευασίες μεγάλες και μικρές, κρουασάν, τσουρεκάκια ατομικά, ξηρούς καρπούς μικρές συσκευασίες, κριτσίνια, ατομικές συσκευασίες μαρμελάδα-μέλι-βούτυρο, ατομικούς χυμούς, πλαστικά πιάτα και ποτήρια.

Είδη προσωπικής υγιεινής όπως:

 Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σερβιέτες, μωρομάντηλα.   

Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως: 

Αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια(φασόλια-φακές), λάδι, πελτέ τομάτας, αλάτι πιπέρι.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιείται καθημερινά στο χώρο του ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ στην οδό 16ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και από 11 Μαρτίου 2021 έως31 Μαρτίου 2021. Το σύνολο των ειδών που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο τηλέφωνο: 2331026230.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. 

Ο Πρόεδρος 

Ακριβόπουλος Λεωνίδας

//

Πηγή