Αρχική Ροή Ειδήσεων Ο 15χρονος Βαγγέλης Βρόντζος χρειάζεται την αγάπη και την έμπρακτη στήριξή μας

Ο 15χρονος Βαγγέλης Βρόντζος χρειάζεται την αγάπη και την έμπρακτη στήριξή μας


ΔΤ από Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας “Εν Σώματι Υγιεί”: Ο Βαγγέλης Βρόντζος, αθλητής του τμήματος Boccia του “Εν Σώματι Υγιεί”, που πάσχει από Μυϊκή Δυστροφία Duchenne (DMD), στα 15 μόλις του χρόνια, καλείται να δώσει τον μεγαλύτερο μέχρι στιγμής αγώνα της ζωής του! 

Από πολύ μικρή ηλικία, είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κύφωση και σκολίωση στην σπονδυλική του στήλη και ως εκ τούτου πιέζονται τα ζωτικά του όργανα. Απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας για να μπορέσει ο Βαγγέλης να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του! 

 

Για το λόγο αυτό έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για να διατεθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς του εράνου που θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 25.000€ για τα έξοδα της επέμβασης και της αποθεραπείας του.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή! 

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς με τον τρόπο σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο σωματείο μας ή με κατάθεσή απευθείας στον ερανικό λογαριασμό με τα εξής στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα

 

Δικαιούχος: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΣΑ του Κωνσταντίνου

 

ΙΒΑΝ: GR2801103300000033000230517 (ή 330/002305-17)

 

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή