ΔΤ από Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας: Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας, της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της Διοίκησης του Γ.Ν Ημαθίας, συνεχίζονται οι προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού.

Μέσα στον Φεβρουάριο ανέλαβαν υπηρεσία στο Γ.Ν Ημαθίας  22 επικουρικοί υπάλληλοι με ειδικότητες Νοσηλευτών και Βοηθών Νοσηλευτών. Η διαρκής ενίσχυση του ΕΣΥ και του Γ.Ν Ημαθίας, συνεχίζεται χωρίς χρονοτριβή με την υλοποίηση σχεδίου ουσιαστικής αναβάθμισης και ενδυνάμωσης των μονάδων μας με νέο ανθρώπινο δυναμικό. 

Από τις αρχές του 2020 μέχρι και σήμερα, οι Μονάδες Βέροιας και Νάουσας ενισχύθηκαν συνολικά με 322 υγειονομικούς (Ιατρούς, Νοσηλευτές, Διοικητικό και Βοηθητικό προσωπικό) μέσω προσλήψεων, ανανεώσεων και παρατάσεων συμβάσεων.

Ειδικότερα στους Ιατρούς προσελήφθησαν 16 μόνιμοι και 14 επικουρικοί διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης ακόμη 8 μόνιμων Ιατρών. 

Προχωράμε με σταθερά βήματα επιλύοντας χρόνιες αδυναμίες και ελλείψεις, με γνώμονα τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς όφελος του πολίτη.

Ο Διοικητής του Γ. Ν. Ημαθίας

Ηλίας Γ. Πλιόγκας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή