Αρχική Ροή Ειδήσεων Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας από τις Ε.Λ....

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας από τις Ε.Λ. Βέροιας και Αλεξάνδρειας


ΔΤ από Ε.Λ. Βέροιας και Αλεξάνδρειας: Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος,που αφορά τη συμπαράσταση μας στους πληγέντες από το σεισμό στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας:

Το  διήμερο 3 & 4 Μαρτίου 2021, η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας επλήγη από ισχυρούς σεισμούς που προξένησαν μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, εκτός από τα κτίρια, πολύ περισσότερο υποφέρουν οι άνθρωποι και κυρίως οι ευάλωτες ομάδες των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Με αυτές τις σκέψεις και με δεδομένη την ευαισθησία της Ομοσπονδίας μας σε θέματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας, πρόσφερε την αρωγή των Ελλήνων Ποντίων στον Δήμο Ελασσόνας και τους κατοίκους της.

Η προσφορά έγινε δεκτή από πλευράς Δημοτικής Αρχής της πόλης, μαζί με τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την πρωτοβουλία.

Η βοήθεια που καλούμαστε να προσφέρουμε είναι κυρίως νερά, ξηρά τροφή ή τροφές μεγάλης διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης. Σας ζητάμε όπως κάθε φορά έτσι και τώρα να σταθούμε όλοι μαζί στο πλευρό των συνανθρώπων μας και να προσφέρουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας.

Το συντονισμό και την οργάνωση θα αναλάβουν οι κατά τόπους Σύνδεσμοι της Παμποντιακής και σε αυτούς θα απευθύνονται τα μέλη και οι φίλοι που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια.

Σε αυτή την προσπάθεια η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας για τις περιοχές Βέροιας – Νάουσας και περιχώρων και η Εύξεινος Λέσχη Αλεξάνδρειας για την περιοχή Αλεξάνδρειας και περιχώρων θα συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα και θα τα προωθήσουν στους συνανθρώπους μας για την κατά το δυνατόν ανακούφιση και συμπαράσταση τους. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 

Τηλ.  Βέροιας:   6983503676

Τηλ.  Αλεξάνδρειας:   6907847312

 

   Ο Πρόεδρος ΕΛ Βέροιας              Ο Πρόεδρος ΕΛ Αλεξάνδρειας   

Τουμπουλίδης Νικόλαος            Γεμενετζίδης Μιχάλης

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή