Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του InVeria.gr που προέκυψαν εκ των υστέρων, το άτομο που γρονθοκόπησε τον ντελιβερά βρισκόταν στον δρόμο που έγινε το περιστατικό και επειδή έχει υπάρξει στο παρελθόν πελάτης του εν λόγω καταστήματος ο διανομέας θεώρησε πως αυτός ήταν ο πελάτης που ανέμενε την παραγγελία. Πλησίασε, λοιπόν, ο ντελιβεράς προς το μέρος του και χωρίς να ειπωθεί καμιά άλλη κουβέντα, δέχτηκε την γροθιά από το άτομο που – όπως φαινόταν – ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Ωστόσο, μετά το σκηνικό που συνέβη, την έλευση κόσμου και γνωστών των δύο πλευρών και την όλη φασαρία που σταμάτησε με την παρέμβαση της αστυνομίας, εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν είχε αργήσει ο νεαρός ντελιβεράς την παραγγελία του, αλλά ούτε καν αφορούσε το άτομο που τον γρονθοκόπησε! Δηλαδή, ο ντελιβεράς θεώρησε ότι δέχεται επίθεση από τον πελάτη που περίμενε την παραγγελία του και αποδείχθηκε μετά την όλη αναστάτωση ότι δεν ήταν καν ο… αποδέκτης της παραγγελίας εκείνη την μέρα! Ίσως και να περίμενε άλλον ντελιβερά και… την πλήρωσε άλλος!

Μια φασαρία που έγινε από… παρανόηση, ωστόσο καθιστά το θέμα ακόμη πιο σοβαρό, αφού το άτομο που επιτέθηκε δεν είχε καν την δικαιολογία της… αγανάκτησης (που ούτως ή άλλως δεν θα του έδινε κανένα ελαφρυντικό για την πράξη του, φυσικά).

Μάλιστα, όπως γράφτηκε ήδη, ο νεαρός ντελιβεράς δεν προχώρησε σε μήνυση και το όλο σκηνικό αποτελεί πια μια κακή ανάμνηση. Να σημειωθεί ότι η διεύθυνση του καταστήματος που εργάζεται ο ντελιβεράς ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, αποδεικνύοντας πως πέρα από την δουλειά και την πίεση των ημερών, η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πάνω απ’ όλα.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή