Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

Μεγάλος σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και αρκετοί μετασεισμοί «ταρακούνησαν» και την Ημαθία. Στην περιοχή της Θεσσαλίας και σε μικρό εστιακό βάθος το επίκεντρο.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης μιλά τηλεφωνικά στην εκπομπή και δίνει την πρώτη εικόνα για την κατάσταση στο Δ. Βέροιας και ανακοινώνει ότι τα σχολεία της Βέροιας (στο ολοήμερο πρόγραμμα) θα σταματήσουν την λειτουργία τους, για λόγους ασφαλείας. 

Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας Γιώργος Μπαρμπαρούσης δίνει συνολική εικόνα για το νομό, σημειώνοντας πως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, ενώ αναφέρεται στα σχέδια αντιμετώπισης σοβαρότερων περιστατικών. 

Μικρές ζημιές από τους σεισμούς σε περιοχές του Νομού Λάρισας, επί ποδός η Πολιτική Προστασία.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας» Γιώργος Μελιόπουλος κάνει το σχόλιο του για την αντισεισμική προστασία και αναφέρεται στο θέμα της διακοπής των σχολικών γευμάτων στα σχολεία. 

Σε αναμονή ακόμα και γενικευμένου lock down η χώρα. Το απόγευμα της Τετάρτης οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή