ΔΤ από Δ. Βέροιας: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την πιστοποίηση παιδικών χαρών του Δήμου Βέροιας που περιλαμβάνουν τη συντήρηση και την ανάπλασή τους με σκοπό να αποτελούν έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους όταν θα επαναλειτουργήσουν, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid-19. 

Στο πλαίσιο των ετήσιων ελέγχων και συντηρήσεων που πραγματοποιούνται από Ανεξάρτητο Διαπιστευμένο Φορέα, ο Δήμος Βέροιας παραδίδει σταδιακά αναβαθμισμένες παιδικές χαρές, βάσει όλων των σύγχρονων προτύπων ασφαλείας. Συγκεκριμένα επισκευάζονται φθορές στις περιφράξεις, στα όργανα και στα δάπεδα με σκοπό την απόκτηση άδειας λειτουργίας στους χώρους αυτούς. 

Οι πόροι για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Βέροιας προήλθαν μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», του «Πράσινου Ταμείου» και από Δημοτική χρηματοδότηση.

Μέχρι σήμερα «Βεβαίωση Πιστοποίησης Καταλληλόλητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς» και «Πιστοποίηση Ελέγχου Παιδικής Χαράς» έχουν χορηγηθεί για 25 παιδικές χαρές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Βέροιας και στις Δημοτικές Ενότητες. Η προμήθεια και η τοποθέτηση του εξοπλισμού υλοποιείται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας.

Ας μην ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή