Την πληροφορία ότι η Γεωργία Μπατσαρά προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας (κρατώντας μόνο την θέση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής) μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/2/2021) η εκπομπή “Λαϊκά και Αιρετικά” του ΑΚΟΥ 99.6, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. “Λαός”) και Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr). 

Μάλιστα, σε δημοσίευμα του laosnews.gr φιλοξενείται και σχετική δήλωση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη”, με την οποία επιβεβαίωσε την πληροφορία και αναφέρθηκε στους λόγους της παραίτησής της. Όπως είπε, είναι η επιθυμία της να δώσει περισσότερο χρόνο και βαρύτητα στο αντικείμενο της  κοινωνικής πολιτικής, ως αρμόδια αντιδήμαρχος, καθώς οι απαιτήσεις στον κοινωνικό τομέα είναι αυξημένες λόγω και των συνθηκών και αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην αντιμετώπισή τους.

Το θέμα της παραίτησής της κας Μπατσαρά θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/2/2021) στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, καθώς ήδη υπάρχει θέμα “αντικατάστασης μέλους του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας” και το μέλος δεν είναι άλλο από την ίδια την πρόεδρο.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη της Γεωργίας Μπατσαρά, οι πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προταθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Πυρινός, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας – μέλος της παράταξης της Γ. Μπατσαρά και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή