Αρχική Ροή Ειδήσεων Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (έως 26/2/2021)

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (έως 26/2/2021)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονο μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, έχει ως εξής:

  • Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.
  • Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην δεύτερη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.
  • Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.
  • Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.
  • Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή