Σε απεργία διαρκείας προχωρούν τα Αστικά ΚΤΕΛ Βέροιας από την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος τους, Παύλος Παυλίδης

Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα εκτελούνται μόνο τα μαθητικά δρομολόγια. 

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σας κάνουμε γνωστό ότι από αύριο Τετάρτη 17/2/2021 η Αστική Συγκοινωνία δεν θα λειτουργεί και δεν θα δρομολογηθεί κανένα δρομολόγιο. Θα εκτελούνται μόνο τα μαθητικά δρομολόγια λόγω υπογεγραμμένων Συμβάσεων.

Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, αλλά από πέρσι τον Μάρτιο στηρίζουμε την Αστική Συγκοινωνία με ίδια μέσα και δεν υπάρχει καμία απολύτως στήριξη από το αρμόδιο Υπουργείο. Την ώρα που γνωρίζουν όλοι ότι τα έσοδα είναι μηδαμινά από το επιβατικό κοινό κι ότι λόγω της πανδημίας μόνο επιπλέον υποχρεώσεις είχαμε.

Δηλώνουμε ότι προχωράμε σε απεργία διαρκείας έως ότου στηριχτεί από οπουδήποτε η επιβίωση της εταιρείας. 

Δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς εδώ κι ένα χρόνο περίπου για τους 50 οδηγούς που όποτε θέλουν τους χρειάζονται για τα σχολεία που ανοιγοκλείνουν, αλλά αδιαφορούν για το πώς θα επιβιώσουν. Την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι στηρίζονται με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Υποσχέσεις που δόθηκαν από πέρσι έως σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί, την ώρα που το πετρέλαιο τουλάχιστον πληρώνεται άμεσα.

Έχουμε θέσει τα αιτήματα μας με προειδοποιητική απεργία πριν 15 μέρες. Έως σήμερα δεν δόθηκε λύση σε τίποτα.

Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Πλέον μιλάμε για επιβίωση. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή