Αρχική Ροή Ειδήσεων Κώστας Καλαϊτζίδης: «Κρατήσαμε την Ημαθία ανοιχτή»

Κώστας Καλαϊτζίδης: «Κρατήσαμε την Ημαθία ανοιχτή»


ΔΤ από Π.Ε. Ημαθίας:

Μετά την επιτυχή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από την πλευρά της Π.Ε. Ημαθίας, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω ευχαριστήριο, εφιστώντας παράλληλα και την προσοχή των πολιτών λόγω του παγετού που θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες: 

Η κακοκαιρία «Μήδεια» που έπληξε και την Ημαθία αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και σε σχέση με τις περιοχές αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας η αντιμετώπιση του φαινομένου έγινε σύμφωνα με τον σχεδιασμό που είχε προηγηθεί και την έγκαιρη προετοιμασία μας, με τον συντονισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κρατήσαμε την Ημαθία «ανοιχτή» με έμφαση την πρόσβαση προς τα νοσοκομεία, τις δομές υγείας και τα εμβολιαστικά κέντρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, του Γραφείο μου που παρέμεινε ανοιχτό όλο το Σαββατοκύριακο και όλες τις υπηρεσίες της Π.Ε. Ημαθίας που εργάστηκαν στην κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μουρτζίλα Στέργιο και Νεστορόπουλο Αποστόλη που όλο το κρίσιμο 48ωρο της κακοκαιρίας συνεργαστήκαμε μαζί για την επιτυχία του σχεδιασμού μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους οδηγούς και τους χειριστές των εκχιονιστικών μηχανημάτων που κυριολεκτικά έδωσαν την ψυχή τους για να πετύχουμε τον σχεδιασμό μας. Ευχαριστώ επίσης την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη συνεργασία που είχαμε μια ακόμη φορά, στην εκτέλεση του έργου μας.

Λόγω του παγετού που θα επικρατήσει στο επόμενο διάστημα σε όλη την περιοχή μας, η Π.Ε. Ημαθίας θα συνεχίσει να ρίχνει αλάτι και να φροντίζει για την ασφαλή κίνηση σε όλο το οδικό δίκτυο που ανήκει στην ευθύνη της. Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους και όπου υπάρχει ανάγκη να διευκολύνουν το έργο των υπηρεσιών μας και να μη δυσχεραίνουν τη διέλευση των οχημάτων για τη ρίψη αλατιού.

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή