ΔΤ: Στην 7η θέση του αγωνίσματος Snowboard Cross (SB-UL), κατετάγη ο αθλητής μας Πετράκης Κωνσταντίνος, την δεύτερη μέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παρα Χιονοσανίδας που φιλοξενήθηκε στα βουνά της φινλανδικής πόλης Πίχα, το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου 2021. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο κυνήγι βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων “Πεκίνο 2022”, έφτασε έως τα προημιτελικά και τις δύο μέρες των αγώνων και και κατάφερε να βελτιώσει την τελική του κατάταξη, αφού στον πρώτα αγώνα, το Σάββατο, ήταν 8ος. 

Στους προκριματικούς γύρους του αγωνίσματος με επίδοση 54.04 και 54.48 αντίστοιχα κατέλαβε και τις δύο μέρες την 8η θέση (ενώ είχε και από μια πτώση) και στους προημιτελικούς, οι οποίοι είναι νοκ-αουτ, την πρώτη μέρα παρέμεινε 8ος, ενώ στον δεύτερο αγώνα σήμερα, κατάφερε να κερδίσει μια θέση και να είναι τελικά 7ος. 

Ο Πετράκης, παρόλες τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, ήταν αξιόμαχος για ακόμα μια φορά και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης για του Πεκίνο 2022!

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: 

https://r4rehab.blogspot.com/2021/02/7-para-snowboard.html

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή