ΔΤ από Δ. Βέροιας: 

Δύο σημαντικά έργα αγροτικής οδοποιίας που παρέχουν πρόσβαση στο δίκτυο αγροτοκαλλιεργειών των Τ.Κ. Τριλόφου και Νέας Νικομήδειας υλοποιεί μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» (πρώην Φιλόδημος Ι) η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο αγροτική οδοποιία στο «Αγρόκτημα Τριλόφου Δήμου Βέροιας» μήκους 872, 7 μ. και συνολικού προϋπολογισμού 719.200,00 €. 

Ο αγροτικός δρόμος πλάτους 6,5 μ. αναμένεται να ασφαλτοστρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα όπως επίσης αναμένεται και η τοποθέτηση πινακίδων οδικής ασφάλειας. Στο πλαίσιο της μελέτης κατασκευής εντάχθηκε το τεχνικό διάβασης (γέφυρα) του ρέματος «Κολιμπάκος» όπου δημιουργήθηκαν τρεις οχετοί με παράλληλη κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης εντός της κοίτης του.

Το δεύτερο -εξίσου εξαιρετικής σημασίας για την τοπική ανάπτυξη- έργο αγροτικής οδοποιίας περιλαμβάνει δρόμο συνολικού μήκους 2,8 χλμ στα αγροκτήματα των Τοπικών Κοινοτήτων Μακροχωρίου και Νέας Νικομήδειας του Δήμου Βέροιας, της Π.Ε Ημαθίας. Η υλοποίησή του συνιστάται στη βελτίωση των γεωμετρικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της υφιστάμενης αγροτικής οδού που θα αναπτυχθεί σε πλάτος 5 μ., με συνολικό προϋπολογισμό 380.680,00 €.

Ο Δήμος Βέροιας ολοκληρώνει το αρχικό έργο της Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων με στόχο την ταχύτερη μεταφορά των παραγόμενων προϊόντων από και προς την περιοχή. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή