Αρχική Ροή Ειδήσεων Ο «Περίτας» ταξίδεψε στην ΕΡΤ

Ο «Περίτας» ταξίδεψε στην ΕΡΤ

Ένα μίνι αφιέρωμα στον “Περίτα”, την Υπηρεσία Υιοθέτησης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βέροιας, παρουσίασε η εκπομπή “Ο3” της ΕΡΤ 3.

Δ.Τ. Η καινοτόμα ιδέα για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας υιοθεσίας ζώων peritas.veria.gr του Δήμου Βέροιας κέρδισε το ενδιαφέρον τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν την είδηση με έντυπες και ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις αλλά και μέσω ραδιοφώνου. Ανάμεσά τους και η δημοσιογραφική ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής Ο3 που εκπέμπει μέσω της ΕΡΤ3 καθημερινά από τις 16:30-18:00 με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στην έρευνα, στην υγεία, στην τεχνολογία και στην καινοτομία.
Το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στις 4 Φεβρουαρίου με επιμέλεια του δημοσιογράφου Λεωνίδα Λιάμη. Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε πρόσφατα την Βέροια πραγματοποιώντας ένα μίνι αφιέρωμα στον «Περίτα» με ηλεκτρονική ξενάγηση στην ιστοσελίδα peritas.veria.gr και με αναφορές στη σημασία της υιοθεσίας ζώων συντροφιάς αλλά και στο ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Βέροιας.
Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση με κείμενο στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, στην διεύθυνση: https://bit.ly/3tsnIYE
Τέλος μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της εκπομπής Ο3 στο facebook: https://bit.ly/2MuHaUa
Υπενθυμίζεται πως η ιστοσελίδα peritas.veria.gr βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για όσους θέλουν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή