Αρχική Ροή Ειδήσεων Συνάντηση Λ. Τσαβδαρίδη με εκπροσώπους Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Ημαθίας και Αστυνομικών...

Συνάντηση Λ. Τσαβδαρίδη με εκπροσώπους Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Ημαθίας και Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης

Δ.Τ. Η ισχυροποίηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Αστυνομίας και της Συνοριακής Φύλαξης στην Ημαθία, στο πρώτο πλάνο της συνάντησης του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τα Δ.Σ. των Ενώσεων.

Σημαντικά ζητήματα για την προστασία του πολίτη και την ενίσχυση του έργου της Αστυνομίας και της Συνοριακής Φύλαξης είχε τη δυνατότητα να συζητήσει εκτενώς ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των Ενώσεών τους στο Νομό Ημαθίας σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Πολιτικό του γραφείο.

Στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ημαθίας (Πρόεδρο κ. Απόστολο Μούρτη, Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Τσιλώνη και Γεν. Γραμματέα κ. Κώστα Κωστούλη) συζητήθηκαν ανάμεσα σε άλλα, η ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου, η ανάγκη σύστασης υπηρεσίας Τροχαίας  Αυτοκινητοδρόμων και στελέχωσής της με το απαραίτητο προσωπικό που θα προέρχεται από υπηρεσίες εκτός του Νομού μας, καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης του μηχανοκίνητου στόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας με οχήματα τύπου SUV για τις ανάγκες των υπηρεσιών ΟΠΚΕ, Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης και Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τσαβδαρίδης, η ικανοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων από την Πολιτεία θα μεγιστοποιήσει τις επιχειρησιακές δυνατότητες αλλά και την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας του Νομού Ημαθίας και θα αποτελέσει μία έμπρακτη αναγνώριση στο εξαιρετικά δύσκολο αλλά τόσο επιτυχημένο έργο της Αστυνομίας μας τον τελευταίο χρόνο, τόσο με την εμπλοκή της στα γεγονότα του Έβρου όσο και με την πανδημική κρίση.

Στη συνάντηση δε με τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας, (Πρόεδρο κ. Μιχάλη Τζαφερόπουλο και Γεν. Γραμματέα κ. Θωμά Πίπιλα) παρουσία μάλιστα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτη Χαρέλα, κοινό συμπέρασμα ήταν ότι το Τμήμα επιβάλλεται να στελεχωθεί με το απαραίτητο δυναμικό αλλά και να ενισχυθεί με οχήματα που θα βελτιστοποιήσουν τη δυνατότητα έγκαιρης παρέμβασής της και αντιμετώπισης των περιστατικών, ειδικά όταν ο κίνδυνος αύξησης των μεταναστευτικών ροών από Έβρο και νησιά επιβάλλει κάθε στιγμή τη μέγιστη δυνατή ετοιμότητα των υπηρεσιών.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή