Στην ραδιοφωνική εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» του ΑΚΟΥ 99,6 μίλησε την Πέμπτη (4/2/2021) ο ιατρός – γυναικολόγος Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Ο Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, πρόεδρος του παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και εξειδικευμένος στην γυναικολογική ογκολογία μίλησε μέσω skype στην εκπομπή των Νίκου Βουδούρη και Ζήση Μιχ. Πατσίκα, τόσο την πρόληψη, όσο και την ευρύτερη κοινωνική και ψυχολογική διάσταση του θέματος, στο πως θα μπορούσε η κοινωνία, το ΕΣΥ και η Πολιτεία να βελτιώσουν τις συνθήκες, για τον εμβολιασμό των γυναικών για τον ιό HPV και άλλα σχετικά με τον καρκίνο θέματα. 

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Βαγγέλη Παπαχαραλάμπους:

Στην ίδια εκπομπή συζητήθηκαν επίσης:

– Η εμπρηστική επίθεση στον βουλευτή Κ. Μπογδάνο, η «παρέμβαση» με τρικάκια στο γραφείο της Ν. Κεραμέως και το… άλλοθι – σύμφωνα με το ΚΚΕ – στον χαφιεδισμό.

– Έκρηξη ισοπέδωσε στην κυριολεξία ιστορικό ξενοδοχείο δίπλα στη λίμνη της Καστοριάς

– Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, έχοντας σοβαρά προβλήματα υγείας

– Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια και η σορός του αγνοούμενου Ιρακινού εκπαιδευόμενου πιλότου έξω από τα Ιωάννινα. 

– Αντιδρά με έντονη ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας στην κυβερνητική απαξίωση σε ολόκληρο τον κλάδο, που έχει μείνει χωρίς ουσιαστική οικονομική βοήθεια από την αρχή της πανδημίας

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή