Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, με την παρουσία και Εισαγγελέα, στήθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/2/2021) στην Πατρίδα Βέροιας, προκαλώντας και σχετική αναστάτωση στο χωριό, προκειμένου να συλληφθεί άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά το προηγούμενο βράδυ σε αστυνομικούς στη Βέροια και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή για να αποφύγει την σύλληψη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, ο άνδρας φέρεται να σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που βρισκόταν αστυνομικοί για ελέγχους (δεν σταμάτησαν τον ίδιο) και –  σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν οι αστυνομικοί – τους εξαπέλυσε φραστική επίθεση, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκε στο όχημά του και διέφυγε, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε καταδίωξη που δεν είχε αποτέλεσμα και τελικά ο άνδρας “ταμπουρώθηκε” στο σπίτι του. 

Το πρωί της Πέμπτης (4/2) κλήθηκε Εισαγγελέας και έγινε έφοδος αστυνομικών δυνάμεων εντός της οικίας του, προκειμένου να συλληφθεί για εξύβριση, απειλή, επικίνδυνη οδήγηση κ.α. Κατά την έφοδο και την προσπάθεια σύλληψης ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε και ζήτησε την μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπως και έγινε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για τα προαναφερθέντα ποινικά αδικήματα και θα οδηγηθεί αρμοδίως στις δικαστικές αρχές, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή