Στην ραδιοφωνική εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» του ΑΚΟΥ 99,6 μίλησε την Τετάρτη (3/2/2021) ο Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη», μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας. 

Ο κ. Μαρκούλης μιλώντας στους Νίκο Βουδούρη και Ζήση Μιχ. Πατσίκα αναφέρθηκε στην κατάργηση της απλής αναλογικής σε Δήμους και Περιφέρειες, για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, την προσωπική του πορεία στο μέλλον, καθώς και για την συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής με τη συνέντευξη του Αντ. Μαρκούλη:

Στην ίδια εκπομπή συζητήθηκαν επίσης: 

– Λανθασμένος συναγερμός το πρωί της Τετάρτης για το αγνοούμενο εκπαιδευτικό αεροσκάφος στην περιοχή των Ιωαννίνων (τελικά βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας). 

– «Σφίγγουν» τα πράγματα στην Αττική και πανελλαδικά με τον κορωνοϊό. Αντιμέτωπη με τα δεδομένα της Β. Ελλάδας του Φθινοπώρου η Αττική. Αυστηροποιούνται και οι έλεγχοι.

– Πιλοτική τοποθέτηση δοχείων εναπόθεσης τηγανέλαιων στο Δ. Βέροιας.

– Έφυγε από τη ζωή ο Θεόφιλος Ταραλάς, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Βαρβάρας και υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη, το 1996.

– Λιποθυμικό επεισόδιο άνδρα στην διασταύρωση των οδών Βενιζέλου, Μητροπόλεως και Εληάς στη Βέροια αναστάτωσε το κέντρο της πόλης το μεσημέρι της Τετάρτης. Καλά στην υγεία του ο παθών, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από περιπολούντες αστυνομικούς και διερχόμενη ιατρό.

Δείτε όλη την εκπομπή στο βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή