Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, έχει ως εξής:

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει για τις μητέρες των Τριών Ιεραρχών Αγίες  Εμμέλεια, Νόννα και Ανθούσα, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αγάθης, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Μεγάλου Φωτίου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

//

Πηγή