Ποιος είπε ότι την εποχή του κορωνοϊού νέοι και γεμάτοι όρεξη για δουλειά και δημιουργία δεν μπορούν να τολμήσουν; 

Η απάντηση έρχεται από τη Βέροια και συγκεκριμένα από την οδό Θερμοπυλών 14, στον Προμηθέα, όπου μία νέα και σύγχρονη patisserie ήρθε στην πόλη από δύο επαγγελματίες του είδους, τον Πολύκαρπο Κερασιλίδη (pastry chef/baker) και την Βάσω Κερασιλίδου (chef), οι οποίοι έφεραν  Γαλλικό, Αμερικάνικο και Πολίτικο… αέρα στα γευστικά δεδομένα της Βέροιας.

Το νέο κατάστημα των δύο chef ονομάζεται «Pol’ Arrivo», προσφέρει υπηρεσίες αρτοσκευασμάτων – πρωινού, γλυκά, τούρτες, σοκολάτες, καθώς και specialty coffee σε take away και delivery.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία στις 29 Δεκεμβρίου 2020 και εδώ και ένα μήνα τώρα το ωράριο ξεκινά στις 6 το πρωί και φτάνει έως τις 9 το βράδυ (λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας).

Όταν έχεις γνώση, ιδέες, τόλμη και μεράκι, η επιτυχία είναι δεδομένη! Καλές δουλειές στα παιδιά! 

«Pol’ Arrivo»

Θερμοπυλών 14 (Προμηθέα) Βέροια

Τηλ επικοινωνίας: 23310 29929, 690 7218 687

e-mail: polarrivo@gmail.com

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή