Προς επίλυση φαίνεται πως οδεύει το θέμα που ανέδειξε το InVeria.gr σχετικά με το πρόβλημα στις αποζημιώσεις των αγροτών της περιοχής της Μελίκης λόγω απόλυσης υπαλλήλου που είχε αναλάβει την διαδικασία των εκτιμήσεων. 

Ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας επικοινώνησε με το InVeria.gr και μας ενημέρωσε ότι είναι σε γνώση του το θέμα και ήδη έχει κάνει σχετική επαφή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος δεσμεύτηκε στον βουλευτή να δει άμεσα και προσωπικά το θέμα και να δώσει την δέουσα λύση. 
Σημειώνεται ότι αγρότες της περιοχής της Μελίκης επικοινώνησαν με το InVeria.gr την περασμένη εβδομάδα για να θέσουν το θέμα, καθώς ενώ οι συνάδελφοί τους σε άλλες περιοχές ξεκινούν να αποζημιώνονται, σε αυτούς δεν έχει γίνει καν η διαδικασία υποβολής των εκτιμήσεων. 
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας του για το θέμα του ΕΛΓΑ, ο Τάσος Μπαρτζώκας μας ανέφερε ότι άμεση ήταν η εκτέλεση της εντολής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έπειτα από την πρόσφατη συνάντησή τους και ήδη δημιουργείται νέα ομάδα ΟΠΚΕ και δύο νέες ομάδες ΔΙ.ΑΣ. στον Δ. Αλεξάνδρειας, ενώ καταφτάνουν και τα 2 οχήματα για ενίσχυση του στόλου της Δ.Α. Ημαθίας.  

Φυσικά, το θέμα της Μελίκης δεν το αφήνουμε εδώ και θα το παρακολουθούμε μέχρι τελικά να δοθεί λύση.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή