Στο… περίμενε είναι οι αγρότες στην ευρύτερη περιοχή της Μελίκης Ημαθίας για τις αποζημιώσεις του από τον ΕΛΓΑ για ζημιές της προηγούμενης χρονιάς.

Για το θέμα επικοινώνησαν αγρότες της περιοχής της Μελίκης με το InVeria.gr και, έπειτα από την πρώτη έρευνα, προέκυψε ότι η απόλυση ενός υπαλλήλου από τον ΕΛΓΑ που είχε αναλάβει την καταγραφή και την σχετική εκτίμηση των ζημιών στην περιοχή, έχει αφήσει μετέωρη την διαδικασία και κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί. 

Από την πλευρά τους οι αγρότες – ασφαλισμένοι ζητούν το αυτονόητο, να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να πληρωθούν όπως οι συνάδερφοί τους. 

Δεν κατέστη δυνατόν να πληροφορηθούμε τους λόγους που ο εν λόγω υπάλληλος απολύθηκε από τον ΕΛΓΑ και μάλιστα πριν προλάβει να παραδώσει το έργο των εκτιμήσεων, ωστόσο αντιλαμβανόμαστε πως όπως ήρθαν τα πράγματα είναι μάλλον θέμα… καλής θέλησης να παραδώσει (όποτε μπορέσει) τα πορίσματα και να ξεκολλήσει η διαδικασία ή θέμα ανάληψης συγκεκριμένης πρωτοβουλίας για κατά προσέγγιση πληρωμή και σχετική εκκαθάριση στη συνέχεια. 

Πάντως, το να μένουν απλήρωτοι δεκάδες αγρότες για κάτι που δεν ευθύνονται, είναι μια μη αποδεκτή λύση!

(φώτο από χαλαζόπληκτες περιοχές της Μελίκης, το 2019)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή