Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Βεροιώτη Δικηγόρου Παύλου Πετρομελίδη εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας και η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας. 

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΔΣΒ αποχαιρετούν με λύπη τον συνάδελφο Παύλο Πετρομελίδη, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιανουαρίου 2021 σε ηλικία 67 ετών παλεύοντας επί πολλές μέρες με τον κορωνοϊό, και εκφράζουν τα συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη του και σε όλους τους οικείους του.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία λόγω των περιοριστικών μέτρων θα παραστεί εκφράζοντας τους Δικηγόρους ο Πρόεδρος του Συλλόγου και επί σειρά ετών συναγωνιστής του εκλιπόντος και θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

Ο Πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας

Φώτης Α. Καραβασίλης              Φωτεινή Μ. Κύρτσιου

Ανακοίνωση Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας:

Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Παύλο Πετρομελίδη, που έχασε τη μεγάλη «μάχη» με την σύγχρονη λαίλαπα. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, αγωνιστής των δημοκρατικών δικαιωμάτων, ένα ιδιαίτερο μυαλό ο Παύλος σημάδεψε με τη δημιουργική παρουσία του τον πολιτικό χώρο μας. 

Μάχιμος δικηγόρος, ερευνητής και συγγραφέας υπήρξε μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Βέροιας προσφέροντας πάντα πολύτιμες υπηρεσίες στους τομείς της δραστηριότητας του. Ο Παύλος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην αγαπημένη του γυναίκα Κατερίνα και στη λατρευτή του κόρη Δροσούλα. 

Η Ν.Ε., αντί στεφάνου,  καλεί τα μέλη και τους φίλους να προσφέρουν ότι μπορούν στη μνήμη του Παύλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας και στη Φιλόπτωχη Αδελφότητα Βέροιας.       

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή