Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

– Άνοιξαν αγορά και εκκλησίες, αλλά… παγωμένη η κίνηση. Εξετάζεται το ενδεχόμενο για να επιτραπούν οι μετακινήσεις μεταξύ νομών το άνοιγμα των χιονοδρομικών. 

– Κλειστά παρέμειναν τη Δευτέρα (18/1) όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης – ειδικής αγωγής στο Δ. Βέροιας λόγω του δριμέος ψύχους που δεν θα επέτρεπε στον καλό αερισμό των αιθουσών. Τα μαθήματα έγιναν με τηλεκπαίδευση. 

– Χωρίς προβλήματα και καλή κινητοποίηση από τις υπηρεσίες του Δ. Βέροιας και της Π.Ε. Ημαθίας το περασμένο Σαββατοκύριακο που επισκέφθηκε ο χιονιάς και τα πεδινά της Ημαθίας

– Τρένο προσέκρουσε σε βράχια μέσα σε τούνελ, στη διαδρομή Έδεσσα – Θεσσαλονίκη. 

– Συζήτηση για το ευρώ, την Ευρώπη και τα χρόνια μετά το 2000, με αφορμή τα 25 χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος διαδέχτηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

– Προσοχή στις ηλεκτρονικές απάτες με παραπλανητικά μηνύματα και ψευδείς αγγελίες…

– Η δημόσια τοποθέτηση της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη στα 21 της και ο σάλος που ξέσπασε. Συζήτηση για τα «κλειστά» στόματα και την ανάγκη η δικαιοσύνη να μην αφήνει τις υποθέσεις να «χάνονται» λόγω παρέλευσης. Η υποχρέωση της Πολιτείας να θωρακίσει τους νέους αθλητές και η ανάγκη πρόληψης παρόμοιων καταστάσεων

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της ραδιοφωνικής εκπομπής μέσω fb

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή