Τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/1/2021) δημοσιεύσαμε στο InVeria.gr βίντεο με την επί τω έργω “αλατιέρα” του Δ. Βέροιας σε γειτονιές της Βέροιας, ωστόσο οι ενέργειες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόσο από συνεργεία του Δήμου Βέροιας, όσο και της Π.Ε. Ημαθίας, με την παράλληλη συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και ιδιαίτερα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr η Εγνατία Οδός και όλα τα οδικά δίκτυα της Ημαθίας παρέμειναν ανοιχτά, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή… λίαν καλώς!

Παράλληλα, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, συνεχίστηκαν κανονικά (και υπό συνθήκες -8 βαθμών Κελσίου!) οι έλεγχοι για τις μετακινήσεις στα διόδια Πολυμύλου. Παρόντες στις δύσκολες συνθήκες δεν ήταν μόνο οι Αστυνομικοί, αλλά και οι επικεφαλής του, ο διοικητής της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα που άρχισε η χιονόπτωση στην Εγνατία Οδό, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας από το πρωί του Σαββάτου (16/1) μέχρι αργά το απόγευμα. 

Βεβαίως, όλες οι υπηρεσίες παραμένουν επί ποδός, καθώς αναμένεται νέο κύμα χιονοπτώσεων τις επόμενες ώρες. 

Δείτε σχετικό βίντεο από την κατάσταση στην Εγνατία Οδό (τμήμα Βέροιας – Πολυμύλου) περίπου στις 10 το πρωί του Σαββάτου (16/1/2021):

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή