ΔΤ από Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας: Περισσότερα από 1.600 βιβλία παραδόθηκαν στα σπίτια των αναγνωστών μας, κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, μέχρι και σήμερα. 

Όλα αυτά, χάρη στην ευγενική προσφορά του καταστήματος My Market Βέροιας, το οποίο ανέλαβε από τα τέλη του Νοέμβρη, τη δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ’οίκον , για τους αναγνώστες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, που κατοικούν στη Βέροια.

Η όλη διαδικασία γίνεται γρήγορα και εύκολα, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία. Ημερομηνία επιστροφής ορίζεται η ημερομηνία επαναλειτουργίας της βιβλιοθήκης όταν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στο σύνδεσμο που ακολουθεί  https://catalogue.libver.gr/ και επιλέξτε ότι σας ενδιαφέρει, από τις 160.000 βιβλία που διαθέτουμε στη συλλογή μας. Βιβλία επιστημών, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, παιδικά και άλλα.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά το κατάστημα My Market Βέροιας για τη σπουδαία κοινωνική του προσφορά, συνεισφέροντας ενεργά στην εξυπηρέτηση των αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Η υπηρεσία δωρεάν παράδοσης βιβλίων στο σπίτι, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή