Αρχική Ροή Ειδήσεων Οι αδελφοί Τσαχουρίδη “στα τραγούδια λένε ναι” στην ΕΡΤ1! (26/12)

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη “στα τραγούδια λένε ναι” στην ΕΡΤ1! (26/12)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στα Τραγούδια λέμε Ναι” με τη Ναταλία Δραγούμη και το Μιχάλη Μαρίνο συμμετέχουν οι αδελφοί Ματθαίος και Κώστας Τσαχουρίδης, στις 10 το βράδυ του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2020. 

Η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια δημοσιογραφίας του Γιώργου Λιάνη και συμμετέχουν δημοφιλή ονόματα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρο, έπειτα από πρόσκληση του τιμώμενου προσώπου. 

Τα αδέρφια Τσαχουρίδη κοινοποίησαν σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ της σελίδας του “Ψυχή και Σώμα” στο facebook και τα παρακάτω λόγια:

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Χρόνια Πολλά σε όλους, Χαρούμενα Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Δείτε μας σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ από την ΕΡΤ1 στην τηλεοπτική εκπομπή «Στα Τραγούδια λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο. Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια προσφοράς του Γιώργου Λιάνη στη δημοσιογραφία. Οι καλεσμένοι πολλοί και εκλεκτοί! Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Λιάνη για την ευγενική του πρόσκληση! «Ψυχή και Σώμα» λοιπόν, μαζί με όλους τους μουσικούς και συνεργάτες του σχήματός μας, παρουσιάζουμε στην ιδιαίτερη εορταστική αυτή εκπομπή, μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, Στέλιου Καζαντζίδη, Χρήστου Νικολόπουλου, Γώγου Πετρίδη, καθώς και μια σειρά τραγουδιών του αείμνηστου Κωστίκα Τσακαλίδη. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας! Να είμαστε όλοι καλά και πάνω από όλα υγιείς! Χρόνια σας Πολλά!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή