Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που άλλαξαν “αθλητική στέγη” κατά την μεταγραφική περίοδο 2020, μετά την 21η συνεδρίαση της Επιτροπής Μεταγραφών. Οι μεταγραφές θα έχουν ισχύ από την 01/01/2021. 

Δύο αποχωρήσεις και μια προσθήκη για το “Εν Σώματι Υγιεί”

1. Αθλήτρια των ΑΕΤΩΝ Θεσσαλονίκης θα είναι πλέον η Φωτεινή Αντωνιάδου (Eπιτρ. Αντισφ. ΤΤ6), η οποία μετά τον περσινό “δανεισμό” της στους Αετούς, συνεχίζει στην ίδια ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή. 

2. Με ελεύθερη μεταγραφή στον ΑΣ ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ Ελευσίνας, μετακινείται και ο Κάπας Κωνσταντίνος (Επιτρ. Αντισφ., ΤΤ8/Badminton, SL4), ο οποίος ήταν από τους πρώτους αθλητές του σωματείου μας και με πολλές πανελλήνιες νίκες στο ενεργητικό του. 

Ευχόμαστε στους δύο αθλητές που αποχωρούν, καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα!

Λευτέρη Μαύρη Καλωσόρισες! 

Αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας λογαριάζεται πλέον ο 23χρονος αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κατηγορίας 6 ορθίων, Λευτέρης Μαύρης, ο οποίος μεταγράφεται στο σωματείο μας με ελεύθερη μεταγραφή από το σωματείο ΑΣ ΑμεΑ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ Ελευσίνας. Ο Λευτέρης με την εμπειρία του θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους αθλητές του τμήματος Επιτρ. Αντισφαίρισης του “Εν Σώματι Υγιεί” και παράλληλα θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα της κατηγορίας 6 που ήδη έχει άλλους δύο αθλητές.

Ποιός είναι ο Λευτέρης Μαύρης; Ο Λευτέρης Μαύρης είναι 23 ετών, γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2012 ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο σωματείο ΑΣ ΑμεΑ Τριπτόλεμος. Το 2013 συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ, όπου κατέκτησε την 2η θέση στο ατομικό της κατηγορίας του και έκτοτε είναι σταθερά 3ος. Το 2015 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα ΑμεΑ, της οποίας διετέλεσε αρχηγός, και συμμετείχε σε διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό ως μέλος της. Τον Μάϊο του 2017, φιλοξενήθηκε 

στις προπονήσεις του “Εν Σώματι Υγιεί” και αμέσως μετά ταξίδεψε και συμμετείχε μαζί με τον Καραγιάνννη Θωμά-Αριστοτέλη στο Διεθνές Τουρνουά της Βάρνας.Τον περασμένο Αύγουστο συμμετείχε με επιτυχία στο προπονητικό camp της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ στην Κεφαλονιά, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Πολίτση. Παράλληλα, αγωνίζεται στα πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αρτιμελών αθλητών και από φέτος (2020-21) ανήκει στον ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς που αγωνίζεται στο Α΄ Τοπικό Δυτικής Ελλάδος με στόχο την άνοδο στη Β΄ Εθνική. 

Λευτέρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του “Εν Σώματι Υγιεί” και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αγωνιστικές σου υποχρεώσεις!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. 

Φωτογραφίες: https://r4rehab.blogspot.com/2020/12/2020.html

//

Πηγή