ΔΤ από Δημοτική Αστυνομία Βέροιας: Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, σε κοινή δράση με την Ελληνική Αστυνομία, εντατικοποίησε τους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης του Δήμου Βέροιας αλλά και του Νομού.

Στόχος είναι η μείωση των κρουσμάτων ώστε να μην εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη πίεση στο Εθνικό σύστημα υγείας και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, μένοντας υγιείς.

Στα πλαίσια των καταγεγραμμένων ελέγχων που διενεργήθηκαν, σε Τράπεζες, σε σούπερ μάρκετ, σε λαϊκές αγορές, σε καταστήματα κλπ,  βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα  για παραβάσεις άσκοπης μετακίνησης και μη χρήση ιατρικής μάσκας. Μάλιστα οι έλεγχοι από τα Αστυνομικά όργανα, εκτός του ιστού της Πόλης, επεκτάθηκαν στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.  

Ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και παρακαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Βέροιας να επιδείξουν την ίδια ωριμότητα και υπευθυνότητα  όπως και στο πρώτο κύμα της πανδημίας. 

Με ατομική και συλλογική ευθύνη τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού του ιού ώστε να μείνουμε ασφαλείς.

« Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ»

«ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτικής Αστυνομίας

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή