ΔΤ από Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας:

Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι στον κοινό αόρατο εχθρό

Η Διοίκηση του Γ.Ν Ημαθίας εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της στο σύνολο του προσωπικού του Ιδρύματος για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. Επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους του δωρητές των δύο Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, οι οποίοι με τις χορηγίες τους προσφέρουν πολύτιμη αρωγή και στήριξη στο έργο των Μονάδων μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους τρείς εθελοντές Ιατρούς για την βοήθεια που προσέφεραν στο Γ.Ν Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας:

κ. Δούκα Χαράλαμπο Ειδικό Παθολόγο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Α.Ε/«Γενική, Μαιευτική – Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ»

κ. Μπίκου Κωνσταντίνα  Πνευμονολόγο του «Metropolitan Hospital» του Ομίλου ΠΕΡΣΕΥΣ Υγειονομική Μέριμνα Α.Ε. 

κ. Αδάμου Ελένη Ειδική Παθολόγο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Α.Ε/«Γενική, Μαιευτική – Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ»

οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Γ.Ν. Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, συνδράμοντας καίρια και αποφασιστικά τους Ιατρούς του Νοσοκομείου μας στη μάχη κατά  πανδημίας του COVID-19.

 Η  υπερπολύτιμη συνδρομή τους στην πιο κρίσιμη φάση αποτελεί απόδειξη πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο Διοικητής του Γ.Ν Ημαθίας

Ηλίας Γ. Πλιόγκας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή