Όσο το lockdown παρατείνεται και μαζί με αυτό παρατείνεται η αβεβαιότητα και οικονομική δυσπραγία της ελεύθερης αγοράς, ολοένα και περισσότερο γίνεται επιτακτική η ανάγκη για τα μικρά καταστήματα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους… 

Δεν χρειάζεται – όχι για αρχή τουλάχιστον – επενδύσεις από όλους σε μεγάλα e-shops και πολύπλοκες διαδικασίες, αλλά οπωσδήποτε η παρουσία στο διαδίκτυο, με ένα site ή έστω σελίδα στο facebook, θεωρούμε πως είναι απαραίτητη. Μέσα από εκεί, σε συνδυασμό με την διαφήμιση στα τοπικά sites ή/και εφημερίδες και ραδιόφωνα, μπορείτε άμεσα να ξανακερδίσετε τους πελάτες σας που καταφεύγουν στα εκτός Βέροιας και Ημαθίας ηλεκτρονικά καταστήματα για τις ανάγκες τους, αλλά – φυσικά – να κερδίσετε και νέους πελάτες!

Αν δεν είναι εφικτό να θέσετε όλο σας το εμπόρευμα στις τηλεφωνικές και διαδικτυακές πωλήσεις, βγάλτε ό,τι μπορείτε, ό,τι έχει ανάγκη περισσότερο ο κόσμος, ό,τι εσείς κρίνετε ότι μπορεί να πωληθεί.

Ας μην αφήνουμε την αγορά να μαραζώνει χωρίς να κάνουμε κάτι. Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, με τη συνδρομή των τοπικών ΜΜΕ που δίνουν και αυτά τον δικό τους αγώνα επιβίωσης, μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας και το “χρήμα” των Ημαθιωτών στο νομό και όχι στα “σκρουτζομάγαζα” και τα μεγάλα πολυκαταστήματα που κάνουν χρυσές δουλειές επειδή τα τοπικά καταστήματα δεν προσαρμόστηκαν στις ανάγκες των εκτάκτων συνθήκων, αλλά και της νέας εποχής! 

Εμείς στο InVeria.gr, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που παίρνουμε για την στήριξη της τοπικής αγοράς, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ την δημιουργία και εκκίνηση επαγγελματικής σελίδας στο facebook και την υποστήριξη στην ενημέρωση και τον εμπλουτισμό της, σε όσους επιλέξουν το site μας για την διαφήμισή τους, με ένα από τα οικονομικά διαφημιστικά μας πακέτα. Βεβαίως, για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από αυτό οι άνθρωποί μας μπορούν να αναλάβουν ακόμα και το στήσιμο ιστοσελίδας και e-shop για την επιχείρησή σας. 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας με e-mail 

στο info@inveria.gr και inveriagr@gmail.com ή 

με μήνυμα στη σελίδα του InVeria.gr στο facebook 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή