Δελτίο Τύπου από Δημοτική Παράταξη Βέροιας “Συνδημότες”:

 

κ Δήμαρχε

Αγνοήσατε, ως συνήθως, τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις μου περί παράνομης τοποθέτησης των μεταλλικών πλαισίων οριοθέτησης των χώρων στάθμευσης δικύκλων και προχωρήσατε στην τοποθέτησή τους. Μάλιστα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, σε σχετική παρατήρησή μου, μου δήλωσε ότι “αναλαμβάνει την ευθύνη”!

Ο καλός όμως συμπολίτης μας και επίμονος στη διεκδίκηση της νομιμότητας Γιάννης Καπανίδης, μετά την εύστοχη  επισήμανσή του για την επιπόλαια εκ μέρους σας διεκδίκηση του Δικαστικού Μεγάρου και το φιάσκο που ακολούθησε, έθεσε το θέμα των μεταλλικών αυτών κατασκευών επιτακτικά, απαιτώντας εφαρμογή του νόμου. Φυσικά υποχρεωθήκατε να αναδιπλωθείτε και να δεσμευτείτε ότι θα ξηλώσετε τις μεταλλικές αυτές κατασκευές.

Επειδή όμως η ακαμψία σας έχει φτάσει σε επίπεδα επικίνδυνα κι επειδή στην τελευταία παράγραφο του απαντητικού σας εγγράφου επιμένετε, ενώ προχωράτε σε αποξήλωση, ότι “η απόφαση είναι καθόλα νόμιμη”. Επειδή με τους εγωισμούς και την λασπολογία δεν γίνετε να πάει αυτός ο Δήμος μπροστά, μήπως να αναθεωρούσατε την συμπεριφορά σας; Για να μην κοστίζει και στον Δήμο το ράβε-ξήλωνε! Δεν καταλαβαίνετε ότι τα ξηλώνετε γιατί είναι παράνομα; Άμα είναι νόμιμα αφήστε τα…..  Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Φυσικά δικαιωματικά  κ Δήμαρχε, μπορείτε σεις τώρα να βάλετε τίτλο στο δελτίο τύπου… Επιλέξτε μεταξύ των σχετικών…

Επιπόλαιοι, Αδιάβαστοι ή Ανίκανοι…

 

Παύλος Παυλίδης 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης  

“Συνδημότες”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή